A Meisels Magyarország Kft. webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

BLOG

Marta Meisels Jewelry Blog - hasznos és érdekes tanácsok ékszervásárláshoz, ékszereink ápolásához
2017-01-27 00:00:00 Balkó-Rajnai Krisztina
Valentin napi kisokos

Megint közeledik Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Tudod honnan ered, mi a jelentése ennek a hagyománynak? Mit szokás ebből az alkalomból ajándékozni?

Tovább...

2016-12-08 12:00:00
A díszcsomagolás az ajándék ruhája

Biztosan Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy a karácsonyi ajándékot ugyan megvetted időben, de a díszcsomagolásról megfeledkeztél. Ne aggódj, mi megoldjuk ezt a problémát is, csodaszép, új díszcsomagolás kollekcióval várunk!

Tovább...

2015-06-29 12:52:27 Balkó-Rajnai Krisztina
Esküvői rendezvény, nem csak esküvőt tervezőknek – Mi is ott jártunk!

Június 6-án rendezték meg az első és eddig egyetlen Wedding Pop-up Bazárt a patinás Brody Studiosban. Az Esküvő Classic Magazin és a Big Day Esküvői magazinok közös szervezésében létrejött tematikus eseményen volt minden, ami csak a házasulni készülő arák és férjjelöltek szemének és szájának ingere lehet, hiszen az ékszerektől az ízletes macaronokig, itt sok minden fellelhető volt, azok számára, akik ellátogattak.

Tovább...

2015-06-11 18:14:00 Balkó-Rajnai Krisztina
Mi is az a gyűrűpárna?

Esküvő tervezés előtt nem is gondolnád, hogy mennyi apró kis részletből áll össze egy igazán szépen „megkoreografált” menyegző. Pedig ha olyan eseményt szeretnél, amely igazán maradandó, akkor érdemes jó előre átgondolni, hogy mit is szeretnél, szeretnétek magatok körül látni a nagy napon.

Tovább...

2015-05-28 21:19:23 Balkó-Rajnai Krisztina
A férfiak és az ékszerek

Nagyon sokat beszélünk az ékszerekről, ám a legtöbb esetben csak a hölgyeknek szánt darabokról, illetve ékszerviselési szokásairól esik szó. Pedig a férfiak egy része is előszeretettel viseli őket, igaz, számukra nincs akkora választék, mint a nők esetében.

Tovább...

2015-05-20 15:56:27 Balkó-Rajnai Krisztina
Híres ékszerek 2. – filmes ékszerek

Egy korábbi bejegyzésünkben már említést tettünk a Titanic című film híres ékszeréről, ám most úgy gondoltuk, érdemes lenne egy egész bejegyzést szentelnünk a mozivásznakon feltűnt csecsebecsékre.

Tovább...

2015-05-13 18:19:05 Balkó-Rajnai Krisztina
Amit tudni érdemes a tenyésztett és a valódi igazgyöngyről

Gondoltad volna, hogy a legrégibb, ismert gyöngy nyaklánc már több mint 4000 éves? Pedig bizony már az ókorban is előszeretettel készítettek gyöngyből ékszert, hiszen misztikus tulajdonságokkal ruházták fel, az akkori emberek számára a ragyogást jelképezte.

Tovább...

2015-05-07 18:12:24 Balkó-Rajnai Krisztina
Stílusos vőlegények – kiegészítők a leendő férjeknek

Rengeteg szó esik az esküvőkről mostanában, tekintve, hogy most kezdődik a szezon, de akárhogy is nézzük, ékszerek szempontjából szinte mindig a lányok, hölgyek vannak fókuszban. Igaz, hogy a férfiak kevésbé hajlamosak arra, hogy az esküvő előtt hónapokkal extázisba kerüljenek, és üzletről üzletre járva kutassák fel a ruhájukhoz leginkább illő kiegészítőket, de azért elhanyagolni sem kell a témát.

Tovább...

2015-04-28 17:32:54 Balkó-Rajnai Krisztina
Menyasszonyi kiegészítők! Válassz stílusodnak megfelelően!

Egy menyasszony általában az esküvője napján a legszebb – legalábbis ezt szokták sokan mondani. Ez bizony így is van, hiszen ez a nap róla és a párjáról, illetve a boldogságról szól. De, ahhoz, hogy valóban királynőnek érezd magad ezen a napon szükség van néhány dologra. A szépen kitalált frizura, smink, az esküvői ruha mind-mind alapkellék a nagy napon, ám a lélegzetelállító összképhez elengedhetetlen kiegészítők az esküvői ékszerek.

Tovább...

2015-04-16 18:31:37 Balkó-Rajnai Krisztina
Amit tudni érdemes a Swarovski Elements kristályos ékszerekről

Nagyon sokan tévhitben élnek a hattyú logós, magas árfekvésű, Swarovski kristályos ékszerekkel, illetve a „Made with Swarovski Elements” ékszerekkel kapcsolatban, a kettő ugyanis nem ugyanaz. Hogy Te is tisztán láss a témában, olvasd el ezt a bejegyzésünket.

Tovább...

Gyűrűmérő + vélemények

Instagram
Keresés
Anyag
Méret
Nem
Szélesség
Fizetési lehetőségek

 

Facebook
Zopim
Árukereső vélemények
PUSHCREW
Pinterest