Blog

Stílus és elegancia: Férfi ékszerek Karácsonyra az Ékítő Ékszerek webáruház kínálatából
29
Nov

Az ünnepek közeledtével mindenki gondolkodik az ajándékokon, és mi lehetne jobb módja annak, hogy kifejezd a szereteted és nagyrabecsülésed, mint egy exkluzív férfi ékszerrel? Ebben a cikkben felfedezzük a férfi ékszerek világát, különös tekintettel a Ékítő Ékszerek webáruház elegáns választékára.

Menyasszonyi ékszerek: 30-50% kedvezmény Karácsonyig
02
Nov

Az év vége közeledik, és vele együtt közeleg a szalagavató bálok ideje és a karácsonyi ünnepi szezon is. 

Valentin napi kisokos
05
Febr

Megint közeledik Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Tudod honnan ered, mi a jelentése ennek a hagyománynak? Mit szokás ebből az alkalomból ajándékozni?

Az öt legfontosabb tudnivaló karikagyűrű vásárlás előtt
03
Jan

Megtörtént a lánykérés és már a nagy napra készültök? Akkor már Ti is biztosan elkezdtétek tervezgetni azt a gyűrűt, amelyet a hazai szokás szerint a házasságkötés után a jobb kezetek gyűrűs ujján hordotok majd. 

Bevallom – avagy őszinteségi roham
14
Máj

Töredelmes vallomással tartozom most kedves érdeklődőinknek és vevőinknek.

Hogyan tisztítsuk gyűrűinket a járványügyi helyzetben?
15
Ápr

A jegygyűrű, karikagyűrű, eljegyzési gyűrű általában rajtunk van, a mindennapokban viseljük azokat. Az elmúlt hetekben kialakult járványhelyzet rávilágít arra is, hogy ne csupán a kéz és- arctisztítással, fertőtlenítéssel, ruháink gyakoribb mosásával, otthonunk alaposabb kitakarításával foglalkozzunk, hanem a rajtunk lévő ékszerekkel is.

Mi is az a gyűrűpárna?
11
Jún

Esküvő tervezés előtt nem is gondolnád, hogy mennyi apró kis részletből áll össze egy igazán szépen „megkoreografált” menyegző. Pedig ha olyan eseményt szeretnél, amely igazán maradandó, akkor érdemes jó előre átgondolni, hogy mit is szeretnél, szeretnétek magatok körül látni a nagy napon.

Sweet Wedding Esküvő kiállítás és vásár 2019
16
Febr

2019. március 10-én került megrendezésre a tavaszi Sweet Wedding Esküvő kiállítás és vásár a Dürer Rendezvényházban, ahová több mint 700 látogató jött el.

A CEWES Esküvő Kiállítás élményei
12
Nov

Az elmúlt hétvégén lezajlott a 2018. évi CEWES Őszi Esküvői Kiállítás. Idén is részt vettünk rajta, de most az a megtiszteltetés ért minket, hogy az Esküvő Trend Magazin meghívott minket a saját standjára.

Esküvői rendezvény, nem csak esküvőt tervezőknek – Mi is ott jártunk!
29
Jún

Június 6-án rendezték meg az első és eddig egyetlen Wedding Pop-up Bazárt a patinás Brody Studiosban. Az Esküvő Classic Magazin és a Big Day Esküvői magazinok közös szervezésében létrejött tematikus eseményen volt minden, ami csak a házasulni készülő arák és férjjelöltek szemének és szájának ingere lehet, hiszen az ékszerektől az ízletes macaronokig, itt sok minden fellelhető volt, azok számára, akik ellátogattak.

A férfiak és az ékszerek
12
Dec

Nagyon sokat beszélünk az ékszerekről, ám a legtöbb esetben csak a hölgyeknek szánt darabokról, illetve ékszerviselési szokásairól esik szó. Pedig a férfiak egy része is előszeretettel viseli őket, igaz, számukra nincs akkora választék, mint a nők esetében.


 

Híres ékszerek 2. – filmes ékszerek
02
Máj

Egy korábbi bejegyzésünkben már említést tettünk a Titanic című film híres ékszeréről, ám most úgy gondoltuk, érdemes lenne egy egész bejegyzést szentelnünk a mozivásznakon feltűnt csecsebecsékre.

Amit tudni érdemes a tenyésztett és a valódi igazgyöngyről
13
Máj

Gondoltad volna, hogy a legrégibb, ismert gyöngy nyaklánc már több mint 4000 éves? Pedig bizony már az ókorban is előszeretettel készítettek gyöngyből ékszert, hiszen misztikus tulajdonságokkal ruházták fel, az akkori emberek számára a ragyogást jelképezte.

Stílusos vőlegények – kiegészítők a leendő férjeknek
07
Máj

Rengeteg szó esik az esküvőkről mostanában, tekintve, hogy most kezdődik a szezon, de akárhogy is nézzük, ékszerek szempontjából szinte mindig a lányok, hölgyek vannak fókuszban.

Menyasszonyi kiegészítők! Válassz stílusodnak megfelelően!
28
Ápr

Egy menyasszony általában az esküvője napján a legszebb – legalábbis ezt szokták sokan mondani. Ez bizony így is van, hiszen ez a nap róla és a párjáról, illetve a boldogságról szól. De, ahhoz, hogy valóban királynőnek érezd magad ezen a napon szükség van néhány dologra.

Amit tudni érdemes a Swarovski Elements kristályos ékszerekről
16
Ápr

Nagyon sokan tévhitben élnek a hattyú logós, magas árfekvésű, Swarovski kristályos ékszerekkel, illetve a „Made with Swarovski Elements” ékszerekkel kapcsolatban, a kettő ugyanis nem ugyanaz. Hogy Te is tisztán láss a témában, olvasd el ezt a bejegyzésünket.

Népszerű drágakő csiszolási technikák és formák
07
Ápr

Nem is gondolnánk, hogy mekkora jelentősége lehet annak, hogy egy drágakövet miképpen munkálnak meg, pedig a csiszolás és a fényezés a gyémánt természetes szépségének érvényre juttatásában játszik fontos szerepet. 

Legendás ékszerek a múltból
02
Ápr

Akad néhány olyan ékszer, amely igazán érdekes történelmi múltra tekint vissza, vagy éppenséggel hátborzongató legenda veszi körül. Most ezekbe nyújtunk egy kis betekintést.

Stílustanácsadás – 4 szempont karikagyűrű választáshoz
01
Ápr

Minden házasulandó pár számára az egyik legnagyobb kihívást a megfelelő karikagyűrű kiválasztása okozza. Az óriási online és nem online kínálatba szint bele lehet szédülni, mire egyáltalán csak közelebb juttok a megoldáshoz. Ismerős az az érzés, igaz?

Ékszerkiállítások közel s távol…
20
Márc

Te is szívesen sétálnál körbe egy kiállításon, ahol kortárs iparművészek szebbnél-szebb ékszereit csodálhatnád meg? Mi mindenképp, de sajnos hazánkban erre nem sűrűn van lehetőség. Bécsben viszont igen!

Az eljegyzési gyűrű és kísérőgyűrű
18
Márc

Az eljegyzési és kísérő gyűrűt gyakran használják manapság egymás szinonimájaként, pedig alapvetően nem kellene egy kalap alá venni őket. Megjelenésüket tekintve nem nagyon lehet köztük különbséget tenni, hiszen általában mindkét ékszer hasonlóan néz ki.

Egy kis karikagyűrű történelem
10
Márc

Gondoltad volna, hogy a két ember összetartozásának legismertebb és legelterjedtebb szimbóluma, a karikagyűrű eredete Krisztus előtt 3000 környékére, az egyiptomi birodalomig nyúlik vissza? Pedig így van. Az akkori fáraó adott ugyanis először karikát formázó gyűrűt kedvesének. Az ok egyszerű volt.

Legfontosabb tudnivalók a bevonatokról
06
Márc

Aranyozás, aranyozott, ródiumozott ékszerek. Te is olvastad már ezeket a kifejezéseket különböző ékszerek leírása mellett, igaz? De vajon mit is jelentenek? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat ezekről a bevonatokról.

Virág helyett ékszert Nőnapra? Miért is ne!
04
Márc

Neked is minden évben komoly fejtörést okoz, hogy mégis mivel lepd meg Nőnapon álmaid asszonyát vagy mondjuk az anyukád? Segítünk! Ajándékozd meg egy szép ékszerrel. Tudtad, honnan indult a Nőnap?

Gyűrűápolás felsőfokon
26
Febr

Szeretnéd, hogy gyűrűd a lehető legtovább megőrizze szépségét? Ehhez nem kell nagy erőfeszítést tenned, mindössze gondosan kell ápolnod és megfelelően viselned, így élethossza maximális lesz, csak úgy, mint elégedettségi szinted.

Kő - kisokos
19
Febr

Cirkónia, gyémánt, Swarovski, strassz? Csillogóak, szépek és kövek. No, de mégis mi a különbség köztük? Hogy megtudd, segítünk.

Erős és kemény, mint a gyémánt
17
Febr

Tudtad, hogy létezik olyan karikagyűrű, ami megőrzi csillogását és sosem karcolódik? Ha a válaszod igen, akkor bizonyára már találkoztál a tungsten anyagú karikagyűrűk egyikével. Amennyiben ez az információ új számodra, olvass tovább, mert hasznos dolgokat tudhatsz meg az alábbiakban.

A tartósság nagy erény
06
Febr

A titán ékszerek előnyeit hordozza magán, azonban anyagának köszönhetően még tartósabb: ez az acél. Csupán néhány éve terjedt el a nemesacél, mint ékszer alapanyag, azonban mára sok ember szívét meghódította.

Tündököljetek titánban!
04
Febr

Ma már nem csak színarany karikagyűrűből áll a boltok és webshopok kínálata, számtalan más, különlegesen megmunkált, egyedi tulajdonsággal bíró fém közül is választhattok. Néhány éve még a titániumot, vagyis a titánt főképp a hadi- és repülőgépipar hasznosította, majd kedvező tulajdonságai miatt az orvoslásban is jelentős szerepet kapott.

Mekkora legyen a karikagyűrűnk mérete?
31
Jan

Vannak, akik pontosan tudják, mekkora méretű gyűrűt hordanak, azonban a legtöbbünknek fogalma sincs az ujjméretéről. Pláne, ha egy jegyespár férfi tagja még soha életében nem húzott fel egyetlen gyűrűt sem. A karikagyűrűk kiválasztásakor azonban az első lépés, hogy mindenképp kerüljünk tisztába gyűrűs ujjunk méretével.