Blog

A tartósság nagy erény

2015.02.06 10:55
A tartósság nagy erény

A titán ékszerek előnyeit hordozza magán, azonban anyagának köszönhetően még tartósabb: ez az acél. Csupán néhány éve terjedt el a nemesacél, mint ékszer alapanyag, azonban mára sok ember szívét meghódította.

Talán épp Ti lesztek a következők, akik karikagyűrűitek választása során e szívós anyag mellett teszitek le voksotokat.

 

Olyan, mint nemesacél a természetben nem létezik, ugyanis ez egy ötvözet. Maga az acél a vas ötvözete, míg a nemesacél egy speciális tisztaságú acél, amely egy kevés kén- és foszfortartalommal bír. Ennek köszönhetően – a titánhoz hasonlóan – az orvostudomány hasznosította először, főként implantátumok készítésére. Rozsdamentes, ráadásul antiallergén, így ha bármelyikőtök érzékeny lenne valamelyik fémfajtára, bátran válasszátok ezt az anyagot.

 

Mivel ötvözetként van jelen az ékszerekben, az acél megtartja az ötvöző anyagok (króm, nikkel, mangán, wolfram, szilícium stb.) eredeti tulajdonságát: szilárdabb, hőállóbb, savállóbb, rugalmasabb vagy épp hajlékonyabb lesz. Épp ezért tartósabb ékszerre tehettek szert, ha a Marta Meisels Jewelry karikagyűrűiből választotok. Ráadásul a korábbi, egyedi gyártást a nagy keresletre való tekintettel tömegessé tették, így a nemesacélból készült ékszereinket kedvező áron vásárolhatjátok meg.

Bár jellemzően egy hő-, sav-és vízálló gyűrű birtokosai lesztek, azért érdemes ezekre a gyűrűkre is apró kincsekként tekinteni, hiszen az évek során használatból eredően kophat felületük. Egy ezüst gyűrűvel szemben azonban igen előnyös oldalát tapasztalhatjátok meg: nem oxidálódik, így az ezüstökre jellemző sötét, feketés bevonat helyett sokáig fényes és csillogó felületnek örvendhettek.

 

A Marta Meisels Jewelry nemesacél karikagyűrűk az elegancia megtestesítői. Ha épp egy ilyen ékszerre vágytok, akkor biztosan rátaláltok arra, amely egyszerre sugározza a világ felé a finom megmunkálást és az időtállóságot. Természetesen az arany szerelmeseire is gondoltunk, így kollekciónk egyes darabjai mikronvastagságú aranyrétegben tündökölnek. Ezek az ékszerek tartóssággal és ragyogással hálálják meg, ha ápoljátok őket, és vigyáztok rájuk.

 

Összegezve, tehát Nektek ajánljuk nemesacél karikagyűrűt, ha

  • kedvezőbb árfekvésű karikagyűrűre vágytok,
  • modern, formatervezett gyűrű az álmotok,
  • ellenálló, időtálló darabra vágytok!

 

Nemesacél karikagyűrű kollekciónkat ide kattintva érheted el!