Blog

Amit tudni érdemes a Swarovski Elements kristályos ékszerekről

2015.04.16 18:31
Amit tudni érdemes a Swarovski Elements kristályos ékszerekről

Nagyon sokan tévhitben élnek a hattyú logós, magas árfekvésű, Swarovski kristályos ékszerekkel, illetve a „Made with Swarovski Elements” ékszerekkel kapcsolatban, a kettő ugyanis nem ugyanaz. Hogy Te is tisztán láss a témában, olvasd el ezt a bejegyzésünket.

Az eredeti, hattyú logós, saját tanúsítvánnyal ellátott magas áru ékszereket kizárólag a Swarovski márkakereskedésekben lehet megvásárolni, amelyek mind az osztrák székhelyű Swarovski gyárban készülnek. A cég azonban ezen kívül kifejezetten nagykereskedelmi értékesítésre is készít kristályokat, amelyeket bármely Swarovski tanúsítvánnyal rendelkező ékszergyártó megvásárolhat és felhasználhat termékeihez. Ezeket az ékszereket hívják „Made with Swarovski Elements” ékszereknek, vagyis a kristályok eredetiek. Külön megjegyzendő, hogy ezeket a darabokat nem szabad hattyú logós emblémával árusítani, továbbá az is fontos, hogy az említett szertifikációt csak olyan vállalatok kaphatják meg, amelyek megfelelnek a Swarovski anyacég szigorú feltételeinek.

Így, ha Te mégis gyanúsan olcsó, hattyú logós, eredeti Swarovskinak megjelölt ékszerrel találkozol, biztosra veheted, hogy az gyenge minőségű hamisítvány.


Az eredeti kristályok ugyanis még nagykereskedelmi áron sem olcsók, például egy valódi Swarovski kristályokkal kivarrt menyasszonyi ruha jóval drágább egy strasszkövekkel díszített modellnél. Ezzel kapcsolatban érdemes megnézni az alábbi linken lévő cikket is, amelyben a nagysikerű Fekete Hattyú című filmben felvonultatott ruhacsodáról, a rajta lévő Swarovski mennyiségéről és annak áráról értekeznek.

Az Ékítő Ékszerek Swarovski Elements ékszerei abba a kategóriába tartoznak, amit fent említettünk, tehát csak és kizárólag olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akik rendelkeznek ezzel a bizonyos Swarovski engedéllyel, tanúsítvánnyal, így kezeskedünk arról, hogy a kristályok eredetiek.
A nálunk megvásárolható ékszerek minősége nem marad el a márkaboltban kapható daraboktól, az áruk pedig nagyon kedvező. Minden darabra fél év garanciát biztosítunk saját tanúsítványunkkal.