Koszorúslányoknak

A koszorúslányok is a menyasszony fényét emelik ki

A hagyomány szerint a koszorúslányok díszes ruhás hajadonok voltak, akiknek az volt a feladatuk, hogy megtévesszék a rossz szellemeket, koszorúként körbeölelve a menyasszonyt, megvédve őt minden rossztól, illetve azoktól, akik el akarták rabolni őt.

Egy másik teória szerint olyan hajadon lányok voltak régen az ara koszorúslányai, akik az egyenlő esély érdekében, egyforma ruhába öltözve férjet akartak találni.

 

Tovább

Manapság a legjobb barátnők, vagy éppen a családban lévő kisebb lánykák a koszorúslányok, akik a fátylat viszik vagy virágokat szórják. A menyasszony előtt haladnak az oltár elé, ők kísérik az a házasuló lányokat életük egyik legfontosabb színhelyére, míg a kislányok az ara mögött, a hosszú uszályt vagy fátylat tartják.

A Marta Meisels kollekciója olyan kiegészítőket tartalmaz, melyek kiemelik a koszorúslányok szépségét, illeszkednek a választott koszorúslány ruhák színvilágához. Nem utolsó sorban pedig nagyon kedvező áron találhatsz igazán jó minőségű, különleges ékszereket a Nagy Napra!

Tovább