Szalagavató bálra ajánljuk


Szalagavatóra ajánlott ékszereink válogatása
 

A szalagavató ünnepség a középiskolás évek meghatározó eseménye, a lányok hónapokkal előtte már lázban égnek a ruhák miatt. Erre a fontos napra rengeteg figyelem fordul, és a fiatalok szemszögéből nézve arról szól, hogy szeretnék a legtöbbet kihozni magukból, a legszebbnek lenni a felnőttkor küszöbén. Ezért sok időt fordítanak az előkészületekre, a tökéletes ruha kiválasztására.

A tökéletes szalagavató ruha nélkülözhetetlen kellékei a kiegészítő ékszerek, melyek még inkább emelik a leendő hercegnők fényét.

Kiválogattuk a legszebb, szalagavatóra báli ruhához leginkább illő ékszereink kollekcióját. Kedves végzős, válogass bátran szebbnél szebb nyakláncaink, tiaráink, fülbevalóink közül!

Tovább
 

A szalagavató az az alkalom, amikor nem lehet sok a csillogásból. Figyelembe kell venni azonban néhány aranyszabályt, hogy az egész megjelenés hamromikus, ízléses legyen.


A ruha legyen az első

Úgy válasszunk kiegészítőket, hogy passzoljanak a ruhához, a ruha díszítéséhez!
A ruhán ezüstösen csillogó kövek vannak? Ez egyértelműen kizárja az arany, arany színű ékszerek viselését. Ilyenkor válasszunk ezüst színű, cirkónia köves ékszereket, hogy passzoljanak a ruhához.

A szalagavatókon általában fülbevalót és nyakláncot viselnek a lányok, mert a pl. a karkötő zavaró lehet a tánc közben. 

A fülbevaló

A szalagavató az az alkalom, amikor egy feltűnő, lógós fülbevaló remekül mutat! Ehhez természetesen a frizurát úgy igazítani kell, hogy tökéletes hátteret adjon egy hangsúlyos darabnak. Remek választás lehet egy szép konty, a fülbevaló stílusához illő hajdísszel.

Az ékszer szett

Ha a kiválasztott szalagavató ruha stílusa, kivágása engedi, egy csillogó ékszer szett is pompás választás lehet. Szív alakú ruhakivágás egyenesen megköveteli, hogy egy szép nyaklánc ékesítse viselője nyakát a hozzá illő fülbevalóval együtt.

Az ékszerek kiválasztásánál mindig az legyen az első szempont, hogy összhangban legyen a ruhával és viselője stílusával is. Érdemes megtalálni az arany középutat, és minőségi, de kedvező árú ékszereket választani, melyeket később is lehet viselni megfelelő alkalmakkor. 

 

Tovább