Titán karikagyűrűk

Titán, a szépség és az erő megtestesítője

Bár különböző iparágakban már igen régóta használják a titániumot, vagy rövidebb nevén titánt, az utóbbi években rendkívüli népszerűségre tett szert az ékszerkészítés világában is. Ez a kifejezetten sokoldalú, nagy szilárdságú, ugyanakkor kis sűrűsége miatt különösen könnyű fém nem véletlenül lett ennyire közkedvelt.

A népszerűség egyik oka, hogy a súlya annyira kicsi, hogy azok is szívesen hordják a belőle készült ékszereket, akik amúgy nem szeretnek gyűrűt hordani. A másik fő oka, hogy nem allergizál, mivel a titániumból viseléskor nem oldódnak ki fémionok. Így azok is bátran hordhatják, akik fémallergiában szenvednek. A közkedveltség harmadik oka minden bizonnyal az ár lehet, hiszen a titánból készült jeggyűrűpárt sokkal kedvezőbb költséggel vásárolhatod meg, mint aranyból.

A nyers titán markáns grafitszürke színe jellegzetes, sötét-ezüstös csillogással. Az Ékítő Ékszerek webáruház jegygyűrűi között a fekete karbonnal készült darabok szépen harmonizálnak a titán mélyebb tónusú színeivel.

Tovább
 

Fontos megjegyezni azonban, hogy a gyűrűk külső bevonata a mindennapos viselés esetén is ki van téve a természetes elhasználódásnak, ám ha kellően ápolod, tisztítod és elővigyázatosan hordjátok őket, akkor hosszú évekig megőrzik eredeti csillogásukat.

 

Neked ajánljuk a titánból készült karikagyűrűket, ha

  • szereted a különleges anyagokat
  • kedveled a modern, formatervezett ékszereket
  • allergiás vagy a fémekre
  • alapvetően nem szereted az ékszereket, de egy pehelykönnyű gyűrűt még el tudsz fogadni
  • kedvező áron szeretnél jegygyűrűt vásárolni.
Tovább