Blog

Bevallom – avagy őszinteségi roham

2020.05.14 13:58
Bevallom – avagy őszinteségi roham

Töredelmes vallomással tartozom most kedves érdeklődőinknek és vevőinknek.

Az utóbbi két és fél hónap nagy próbatételek elé állított minket is. A járványügyi rendelkezések miatt először boltunk nyitva tartását kellett csökkenteni, majd meghoztuk a döntést mindenki biztonsága érdekében, hogy inkább bezárunk, és csak az online rendeléseket teljesítjük.

Viszont mi is emberek vagyunk. Nekünk is van családunk, és minket is nehéz helyzetbe hozott az, hogy kisgyerekeink nem mehetnek iskolába, hanem otthon kell őket oktatni.

Nem vagyunk nagy multicég, kis családi vállalkozásként indultunk, jelenleg is csak hárman vagyunk.
Ezért hetente csak kétszer tudjuk feladni a csomagokat, a korábbi minden napos küldés helyett.

Bármennyire is szeretnénk, mégis ejtünk néha hibákat. A mostani időszakban pedig még inkább.

Elfelejtünk néha egy-egy e-mailre válaszolni, előfordul, hogy véletlenül rossz méretet küldünk a megrendelt helyett. Ha csörög a boltban a telefon, nem tudjuk felvenni, mert nem vagyunk bent.

DE!

Azt szeretném ha tudnátok, hogy a legnagyobb jó szándék vezérel minket a kezdetek óta, 9 éve.

Mindig vevőink elégedettsége és boldogsága volt a legfontosabb nekem és kollégáimnak is. Soha senkit nem akartunk átverni, cserben hagyni. Ezért is adunk többfajta garanciát is minden ékszerünkre.

Karikagyűrűinkre méret csere garanciát, probléma esetén javítást vagy teljes cserét, kőpótlást, polírozást, stb.

Ennek ellenére mégis belefutunk egy-egy felháborodott és elégedetlen vevőbe, melyet mélységesen sajnálunk. Minden problémás ügyet kivizsgálunk, és a legnagyobb jó szándékunk szerint igyekszünk megoldást találni rá. Mert segíteni szeretnénk.

Ehhez a másik fél részéről is türelem, megértés szükséges, a mostani helyzetben még inkább!

Szeretném ha tudnátok, hogy mi valóban szeretjük a vevőinket, ezt bizonyítja a rengeteg pozitív visszajelzést, melyet kapunk. Ezért csináljuk. Ez vezérel minket. Mert ez jó.

És így is fogjuk csinálni továbbra is, ameddig csak tudjuk. Még ebben a borzasztóan nehéz helyzetben is. Tiszta szívvel.

 

Köszönjük eddigi türelmeteket és támogatásotokat!
Üdvözlettel:

Balkó-Rajnai Krisztina
cégvezető