Eljegyzési gyűrűk

A leánykérés főszereplője, az eljegyzési gyűrű

Manapság már nincs kőbe vésve, hogy az eljegyzési gyűrű csak egy óriási gyémánttal díszített arany gyűrű lehet. Pedig nem olyan régen ez még alapszabály volt! Változnak az idők, változnak az eljegyzési gyűrűk is. Sokan más formájú eljegyzési gyűrűt választanak, mások visszafogottabb ékszerrel bonyolítják a leánykérést, megint mások már az eljegyzéskor karika illetve jegygyűrűt húznak kedvesük ujjára, és sokan - a leánykérés után, de még az esküvő előtt - kísérőgyűrűvel lepik meg szerelmüket.

Mennyiben más az eljegyzési gyűrű és a kísérőgyűrű? Gyakorlatilag semmiben. Az eljegyzési gyűrű az az ékszer, amellyel a leánykérés történik, míg kísérő gyűrűről akkor beszélünk általában, ha az eljegyzéskor az ékszer átadása valamiért elmarad. A kétfajta gyűrű egyébként megjelenését tekintve nem tér el egymástól, nem véletlenül használják egymás szinonimájaként a két elnevezést. 

A Marta Meisels Jewelry webáruházában különleges szépségű, minőségi eljegyzési gyűrűk közül választhatsz kedvesednek, amelyek leginkább a klasszikus stílust képviselik. A webáruházunkban megvásárolható gyűrűk élőben is rendkívül szépek, igazán exkluzívak, és egyedül csak árban maradnak alul az arany-gyémánt gyűrűktől.

Tovább

Az ékszerek anyagukat tekintve antiallergén nemesacélból készülnek, díszítéshez pedig a gyémánthoz megszólalásig hasonló csillogású és csiszolású cirkónia kövek, illetve Swarovski kristályok kerültek felhasználásra.

Neked ajánljuk, ha

  • igazán exkluzív, mégsem gyémánt berakásos eljegyzési gyűrűvel szeretnéd megkérni a kedvesed kezét
  • a leendő menyasszonyod kifejezetten szereti a csillogó, szép díszítésű gyűrűket, de nem ragaszkodik az aranyhoz.
Tovább