Menyasszony ékszer szettek

Menyasszonyi ékszer szettek

A jegygyűrű után az esküvő legfontosabb ékszerei a menyasszony által viselt darabok! Ezeknek a kiválasztására azért is érdemes figyelmet fordítani, mert egész életünkben a nagy napra emlékeztetnek majd, hiszen akár később is felvehetők.

A menyasszony ékszereinek szerepe az, hogy a ruhát kiegészítsék, a menyasszony szépségét kiemeljék, és igazi hercegnővé varázsolják. Ha jól választasz, az összkép harmóniát és tökéletességet sugall. Ezért is jó, ha nem külön-külön ékszereket, hanem ékszer szetteket választasz, hiszen ezek biztosan tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Tovább
 

Megvan a ruha, a stílus? Eljött hát az ideje a kiegészítők kiválasztásának! Ezeket nem véletlenül hívjuk kiegészítőnek, hiszen nem ők lesznek a főszereplők!

Fontos alapszabály, hogy ha gyöngyökkel, hímzéssel, csipkével gazdagon díszített ruhát választottunk, akkor ahhoz visszafogott, finom ékszerek illenek, míg az egyszerű, letisztult darabok szinte kívánják a határozottabb, feltűnőbb darabokat. A ruha szabása meghatározza azt is, hogy milyen darabokra lesz szükség: nyaklánc, fülbevaló, karkötő, vagy csak az egyik. A ruha és a szertartás színvilága is lényeges: klasszikus, fehér ruhákhoz a kristály illik legjobban, törtfehér, ekrü vagy csontszínű ruhához a gyöngy és a színes ékszerek is társíthatók. Letisztultabb ruha esetén akár a menyasszonyi csokor, vagy az esküvő valamelyik központi színe is visszahozható az ékszerben. Érdemes arra is figyelni, hogy ezek az ékszerek az eljegyzési és a karikagyűrűhöz is illeszkedjenek.

Nem utolsó sorban mindenképpen olyan ékszert kell választani, amit tudsz is viselni: ha a hétköznapokban nem hordasz ékszert, nagy, feltűnő darabokban kényelmetlenül érezheted magad.

A Marta Meisels Jewelry menyasszonyi kollekciójának szettjei között minden stílusú ruhához és személyiséghez megtalálhatod a tökéletes kiegészítőket. A budapesti boltban a szakemberek akár személyes tanácsadással is segítenek.

Tovább