Blog

A CEWES Esküvő Kiállítás élményei

2018.11.12 15:30
A CEWES Esküvő Kiállítás élményei

Az elmúlt hétvégén lezajlott a 2018. évi CEWES Őszi Esküvői Kiállítás. Idén is részt vettünk rajta, de most az a megtiszteltetés ért minket, hogy az Esküvő Trend Magazin meghívott minket a saját standjára.

Idén is részt vettünk rajta, de most az a megtiszteltetés ért minket, hogy az Esküvő Trend Magazin meghívott minket a saját standjára.

Ebben az évben is elmondhatjuk, hogy nagyon színvonalas, elegáns és nagy volumenű eseményt szervezett Dégi Attila és profi csapata.Több mint 400 kiállító várta az esküvőre készülő párokat és családtagjaikat. A bőség zavarával így meg kellett küzdeni.
Mivel szombat munkanap volt, így inkább délután érkeztek többen, vasárnap délelőtt is a többség otthon pihente ki a hosszú hét fáradalmait, de kora délután rengeteg látogató özönlötte el a standokat.

Mi karikagyűrűinket mutattuk be azoknak a pároknak, akik nem arany jegygyűrűre vágynak, hanem merészebb, modernebb típusokra, és az esküvői költségvetésük tervezésekor sem szántak több százezer forintot az ékszerekre. Az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb vőlegény szeme felcsillan, amint meglátják karikagyűrűinket, mivel megcsömörlöttek már a sok klasszikus egymáshoz nagyon hasonló nemesfém kínálattól.

Büszkén mutattuk karbon-titán gyűrűinket, mindenki elámult, hogy mennyire könnyű a súlyuk, milyen kényelmes viseletűek, az pedig nem egy utolsó szempont, hogy strapabírók is. A matt szálcsiszolt tungsten karikagyűrűink is nagy tetszést arattak, a hölgyek körében pedig a gyémánttal díszített rozé arany szélű keskeny karikagyűrű volt a sláger.

  

A nagyszínpadhoz közel voltunk, így az összes ruhabemutatót végig nézhettük. Csodaszép ruhakölteményeket vonultattak fel idén is a tervezők, mi mégis elfogultak vagyunk Csőke Bea (Be Attractive Couture) által megálmodott különleges, személyre szabott menyasszonyi ruhái iránt. Az általa tervezett és kivitelezett ruhákat láthatjátok általában fotóinkon, nagyon szeretünk vele együttműködni. Menyasszony kiegészítőink stílusban pompásan illenek csipke csodáihoz.

Nagyon jó volt a hangulat, melyhez a szomszéd standon levő srácok is hozzájárultak, akik Party Service és DJ szolgáltatást nyújtanak és eszméletlen jókedvűen, mosolyogva táncoltak hawaii fűszoknyában. Estére sem mutatták a fáradtság jeleit, látszik rajtuk, hogy imádják a munkájukat! Bennünket teljesen meggyőztek, ha most szerveznénk esküvőt, biztosan őket bíznánk meg a bulink kivitelezésével.

   

A G032 számú standunkat profi dekorosok, Miss Lulli Decor és Dekor Ági tervezték és kivitelezték, elegáns stílusú különleges, kézzel készített papírvirágokkal, borostyánfűzérrel, barokk kanapéval. A hétvégéről készült fotókat Erdős Zsolt fotográfusnak köszönhetjük, a kiállításon Ő is jelen volt káprázatos esküvői fotóival, melyek telve vannak élettel, fénnyel, varázzsal. Nem mellesleg az Esküvő Trend magazinba is készít szebbnél szebb fotókat.

Köszönjük, hogy eljöttetek meglátogatni minket a kiállításon, és köszönjük az Esküvő Trend magazinnak a támogatást és a lehetőséget!

Jövőre újra itt, addig is gyertek el budapesti üzletünkbe!