Személyes vásárlás

Ékítő ékszereinket Budapesten a Click & Glance Ékszerházban személyesen is megtekintheti. Foglaljon még ma időponot és nézze meg élőben káprázatos ékszereinket, hogy azonnal megtalálhassa az Ön Nagy Napjához leginkább illő gyűrűt, vagy egyéb kiegészítőt!


Az idő, amit az Ékszerházban tölt csak az Öné!

Ezért az Ékszerház csak előzetes időpontfoglalással tudja fogadni kedves Vásárlóinkat.
 

Időpontot előzetesen a fenti "Időpontot foglalás" gombra kattintva tud foglalni!

 

Miért kérjük, hogy személyes vásárláshoz előzetesen időpontot foglaljon? 

Azért, hogy az Ékszerházban minden figyelem és tudás egy vásárlónak vagy egy párnak juthasson, és maximális segítséget kaphassanak a megfelelő karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, menyasszony vagy vőlegény ékszer vagy egyéb kiegészítő kiválasztásában. Időpontot rugalmasan online lehet lválasztani.

Webshopos megrendelés személyes átvétele esetén, megrendelését 72 órán át tudjuk tartani. Ehhez kérjük a rendelés feladásától számított 24 órán belül foglaljon időpontot. Ha ezen belül nem érkezik Öntől visszajelzés, illetve majd a megrendelt termék(ek) a megrendelés feladásától számított 72 órán belül mégsem kerülnek átvételre, vagy a foglalt időpontban értesítés nélkül nem jelenik meg, megrendelését töröljük. Ezzel kapcsolatosan szíves megértését kérjük!

Gyermekkel érkezne az Ékszerházba? A Click&Glance szeretettel várja őket is, amíg a szülők gyűrűt választanak, addig a picik rajzolhatnak, színezhetnek a gondosan berendezett gyereksarokban. 

Kérjük kérdés, kérés esetén az e-mail kommunikációt válassza elsősorban, a telefonokat csak korlátozottan tudjuk felvenni.

 

Az Ékszerházban lehetőség van:

  • Személyesen vásárolni, nem szükséges előre megrendelést leadni
  • Megrendelések átvételére
  • Karikagyűrű kiválasztására, pontos gyűrűméret meghatározására szakértő és türelmes tanácsadás keretében
  • Menyasszony ékszer vásárlására próbával, tanácsadással
  • Egyéb, nem esküvői ékszer vásárlására teljes kínálatunkból

 

Mivel tud fizetni?

  • Készpénzzel
  • Hagyományos Bankkártyával
  • Revolut-tal, Wise-zal

Ha bármi kérdése lenne, keressen minket e-mailben vagy telefonon, és igyekszünk hamar válaszolni, segíteni a döntésben, választásban, garanciális kérdésekben - elérhetőségeinket lásd alább.

Ha kíváncsi az Ékszerházra, tegyen először egy virtuális sétát a fotóra kattintva:

    IFrame