Blog

Esküvői rendezvény, nem csak esküvőt tervezőknek – Mi is ott jártunk!

2015.06.29 12:52
Esküvői rendezvény, nem csak esküvőt tervezőknek – Mi is ott jártunk!

Június 6-án rendezték meg az első és eddig egyetlen Wedding Pop-up Bazárt a patinás Brody Studiosban. Az Esküvő Classic Magazin és a Big Day Esküvői magazinok közös szervezésében létrejött tematikus eseményen volt minden, ami csak a házasulni készülő arák és férjjelöltek szemének és szájának ingere lehet, hiszen az ékszerektől az ízletes macaronokig, itt sok minden fellelhető volt, azok számára, akik ellátogattak.

Az eseményen természetesen a Marta Meisels csapata is képviseltette magát, mi több az esemény házigazdája, Geszler Dorottya is a mi ékszerünket viselte, amely külön is öröm volt számunkra.

Mint ahogyan az is, hogy számos modellen is mi esküvői ékszereink voltak megcsodálhatóak.

Igaz, hogy az ingyenes rendezvény alapvetően a nagy napra készülőket célozta meg, mégis azt kell, hogy mondjuk, ide nem csak azoknak volt érdemes eljönniük, akik esküvőre készülnek, hanem mindenkinek, aki imádja a szépet, az ötletes dolgokat. (Vagy egyszer majd terveznek esküvőt, de még nincs napirenden.)

A helyszínen megannyi ötletet szippanthatott magába ide minden látogató, a ruháktól, a virágig, sőt kifejezetten azok számára is kedveskedtek a szervezők, akik szeretnék maguk intézni például a dekorációkat. Ezekben pedig a különböző DIY workshop tudtak segíteni, ahol szintén számtalan ötlettel vált gazdagabbá az, aki részt vett rajtuk.

A hangulatot tekintve itt tényleg mindennel találkozhattunk a teljesen moderntől, a ma rettentően trendi vintage-stílusig.

Mindenképp meg kell emlékeznünk a Brody Studios-ról, mint helyszínről is, hiszen ennek a rendkívül jól sikerült, hangulatos eseménynek tényleg nem is találhattak volna jobb helyszínt a szervezők. A patinás Vörösmarty utcai hely ugyanis szinte életre kelt, vagy talán együtt lélegzett a rendezvénnyel, ha egy kicsit plasztikusan szeretnénk fogalmazni.

Összességében azt kell, hogy mondjuk, rendkívül egyedi rendezvény volt, ahonnan minden bizonnyal mindenki egy kis plusszal távozott, ki élménnyel, ki ötlettel, ki valamilyen portékával.