Menyasszony fülbevalók

Különleges menyasszonyi fülbevalók

A tökéletes ruha kiválasztása után jöhetnek a kiegészítők: a fejdísz, cipő és természetesen az ékszerek. A menyasszonyi ékszerek kérdését érdemes jól megfontolni, hiszen ezek a darabok akár későbbi alkalmakon is viselhetők, mindig a boldog napra emlékeztetve. A kiegészítőket viszont nem véletlenül hívják így: szerepük lényege az, hogy a ruhát kiegészítve emeljék ki a menyasszony szépségét és varázsolják a nap királynőjévé.

Az ékszerek egyik leglátványosabbika a fülbevaló: amely lehet csillogó, kristályokkal vagy gyöngyökkel díszített, hosszan lelógó vagy egészen kicsi. Valójában, ha a ruha kivágása nem teszi lehetővé, hogy nyakláncot viseljen a menyasszony, vagy a ruha díszítettsége mellett az már sok lenne, akkor éppen a fülbevaló lehet az, amely akár egyedüli ékszerként is kiemeli a ragyogást.

 

Tovább
 

Hogyan válasszunk megfelelő fülbevalót? Elsőként a menyasszonyi ruha stílusa és díszítettsége a fontos: kövekkel vagy kristályokkal díszített darabhoz hasonló legyen a fülbevaló is, a gyöngyös ékszerek inkább a gyöngyökkel dekorált ruhához vagy a letisztultabb, dísztelenebb ruhákhoz passzolnak. Szintén remekül illenek a gyöngyös darabok a törtfehér és ekrü textilekhez, míg a kristályok inkább a hófehér árnyalatok fehérségét emelik ki. A színes kövekkel készült fülbevalók kiemelik a ruha színét és rímelhetnek a dekoráció vagy az öltözék egy másik darabjára.

A másik fontos szempont a hajviselet: rövid hajúak bátran választhatnak hosszabb, hangsúlyos fülbevalót, és ez illik a feltűzött frizurához is. A hosszabb, kiengedett hajhoz azonban inkább a szolidabb, nem túl hosszú ékszer illik, egyrészt mert amúgy sem látszik, ráadásul beleakadhat a haj, és nem mutat majd szépen.

Szintén lényeges, hogy a menyasszony milyen fülbevalót hord a mindennapokban: aki nincs hozzászokva a nagyobb darabokhoz, az kényelmetlenül érezheti magát egy ilyen ékszerrel!

Ha kétségeid vannak, segítségre van szükséged a megfelelő darab kiválasztásában, a Marta Meisels kollekcióban biztosan megtalálod a neked való darabot, és szakértői tanácsot is kapsz a döntéshez!

Tovább