Nemesacél eljegyzési gyűrűk

 

Ha eljegyzést tervez, és szeretné valami igazán különleges gyűrűvel megkérni szerelme kezét, akkor a legjobb helyen jár. Nemesacél eljegyzési gyűrűink között biztosan megtalálhatja az igazit, ami méltó ehhez a jeles alkalomhoz.

Különböző stílusú, fazonú, színű, díszítésű eljegyzési gyűrűk várnak Önre, már csak annyi a dolga, hogy kiválassza azt az egyet, amiről úgy gondolja, hogy leginkább tükrözi jövendőbeli menyasszonya ízlését, és a legjobban passzol az egyéniségéhez. Hiszen az eljegyzési gyűrű egy olyan ékszer, amit majd egy egész életen át viselni fog.

Tovább
 

A csodaszép gyűrűt meglátva biztos lehet abban, hogy szerelme válasza a feltett kérdésre csakis igen lehet! Több mint 12 éve azért dolgozunk, hogy azok, akik megkeresnek minket, és bizalmat szavaznak nekünk, megtalálják nálunk álmaik ékszerét.

Ezen az oldalon a nemesacél eljegyzési gyűrű választékunkat tekintheti meg. A kollekciót úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és elképzelésének megfelelő darabot a kínálatban. Találhat itt visszafogottabb, klasszikus stílusú eljegyzési gyűrűket, valamint ugyanígy a hangsúlyosabb, látványosabb megjelenésű gyűrűk is a kollekció részét képezik.

Válassza ki azt, amelyik a legjobban megdobogtatja majd kedvese szívét! Böngéssze át az eljegyzési gyűrű kínálatunkat, ahol nemcsak gyűrűket, de díszdobozokat is talál.

 

Miért jó választás a nemesacél eljegyzési gyűrű?

Nagy előnye a kedvező ára, szemben az aranyból készült, gyémántköves eljegyzési gyűrűkkel. Ennek köszönhetően azok a párok is megengedhetik maguknak a minőséget és az eleganciát, akiknek alacsonyabb költségvetésből kell gazdálkodniuk.

A kedvező ár mellett ezek az ékszerek kiváló minőséget képviselnek, kifinomultak, ízlésesek, különlegesek és tartósak is!. Rendelkeznek mindazon pozitív tulajdonságokkal, amelyeket egy eljegyzési gyűrűtől elvárhatunk.

 

Kinek ajánljuk a nemesacél eljegyzési gyűrűt?

Azoknak, akik nem ragaszkodnak ahhoz az idejétmúlt hagyományhoz, mely szerint az eljegyzési gyűrű csakis aranyból készülhet. 

Azoknak az igényes vevőknek, akik keresik a különlegességet, emellett mernek kilógni a sorból, valamint mindezeken túl nem szeretnének feleslegesen vagyonokat költeni ékszerre.

 

Hogyan tudom megvásárolni a kiválasztott gyűrűt?

Személyesen a budapesti Click and Glance Ékszerházban vagy online, webáruházunkon keresztül van lehetőség a vásárlásra.

Személyes vásárlás esetén előzetes időpontegyeztetésre van szükség, illetve az online megvásárolt ékszer is átvehető személyesen.

Ha online intéznéda vásárlást, akkor kattintson a kiszemelt gyűrűre, és a következő lépésben már csak a megfelelő méretet kell kiválasztania, majd a “kosárba” gombbal a bevásárlókosarába helyezni az ékszert.

Ezután választhat, hogy tovább nézelődik az oldalon, vagy szeretné véglegesíteni a rendelést. Ez utóbbi esetben kattintson a jobb felső sarokban lévő kosár ikonra, majd a “pénztár” gomb megnyomásával máris arra az oldalra került, ahol eldöntheti, hogy regisztrál egy vásárlói fiókot, vagy pedig regisztráció nélkül folytatja a vásárlást.

Ezt követően nincs más dolga, mint megadni néhány adatodat, valamint kiválasztani az Ön számára megfelelő szállítási és fizetési módot, majd véglegesíteni a rendelést.

 

Ha ez megtörtént, mi azonnal megkezdjük a rendelése feldolgozását, hogy a lehető leghamarabb eljusson Önhöz a kiválasztott eljegyzési gyűrű, és minél előbb megtörténhessen a lánykérés.

 

Tovább