Menyasszony fejdísz, hajdísz

Különleges menyasszonyi fejdíszek, hajdíszek

Régen a fátyol volt a megszokott, de ma már egyre több menyasszony választja a fejdíszeket vagy a hajban viselt ékszereket, amelyekkel együtt is szép lehet egy fátyol a szertartásra, de a fogadáson az lekerül, és a fejdísz lesz a menyasszony éke. De milyen stílushoz illik egy ilyen dísz? Lényegében mindegyikhez, csak megfelelően kell kiválasztani.

A fő szempont a ruha stílusa, ehhez érdemes kiválasztani a megfelelő kiegészítőt. Az idei trend szerint ez lehet kifejezetten hangsúlyos is: egy gazdagon díszített tiara vagy hajpánt akár a többi ékszert is kiválthatja. Szintén lényeges, hogy színben és díszítésben is passzoljon a ruhához a kiválasztott darab!

Tovább
 

A fejdíszek között léteznek hajpántok, tiarák, fésűk és hajtűk, kontyba tűzhető ékszerek is. Ezek díszítése valódi ékszerré varázsolja ezeket a darabokat: kristályokkal, gyöngyökkel díszített, akár színes, óarany, vagy a legújabb trend szerinti rozé arany változatok is segíthetnek megálmodni a tökéletes menyasszony külsőt.

A hajra kerülő díszeknél lényeges, hogy milyen frizurához kell passzolnia a darabnak. A hosszú hajúak itt előnyben lesznek, hiszen az ő hajkoronájukba szinte mindenféle dísz elhelyezhető. De a rövid hajúak se mondjanak le róluk, mert néhány hullámcsat vagy hajtű náluk is megoldhatja az elhelyezés kérdését. Nem árt eldönteni, hogyan is szeretnéd viselni a hajad a nagy napon: feltűzve vagy kiengedve, hogyan fésülve. A hajba kerülő díszek kérdését akár a fodrászoddal is jó lehet egyeztetni, ő nem csak azt a szempontot veszi majd figyelembe, hogy a hajadban jól mutasson, de azt is, hogy kényelmesen viselhesd.

A hosszú, kibontott hajban kifejezetten jól mutatnak a hajpántok és tiarák, amelyek közül akár igazán királynői darabot is választhatunk. A rövidebb, vagy hosszú, de félig feltűzött frizurák legszebb éke a díszes menyasszonyi fésű.

Az Ékítő Ékszerek menyasszonyi fej- és hajdísz kínálatából minden menyasszony könnyedén megtalálja a neki való stílust, akár vintage, akár klasszikus királynői, akár romantikus menyasszonnyá szeretne válni.

Tovább