Vőlegényeknek

A vőlegényt is megilleti a különleges elegancia!

Az esküvőn a vőlegény megjelenése sem kevésbé fontos, mint a menyasszonyé. Tekintve, hogy részleteiben és az összképet tekintve is mindennek tökéletesnek kell lennie, az ő ruházatát is kiemelt gonddal kell összeválogatni. Az elegancia megkívánja, hogy a vőlegényi öltöny/zakó alá ne szimpla gombos inget vegyen, hanem olyat, amelynek ujja mandzsettagombbal záródik.

Ez az aprócska, ékszernek minősülő, ugyanakkor fontos szereppel bíró kiegészítő meghatározhatja a vőlegény egész megjelenését. Formája, színe, alapanyaga, kidolgozottsága mind-mind szimbolikus, illetve üzenet értékkel bír, a zakó ujjából kivillanva olyan plusz kisugárzást adhat hozzá a férfi megjelenéséhez, mint semmi más.

Tovább
 

Bőséges kínálatunkban a legigényesebb és legegyedibb ízléssel bíró vőlegény is megtalálja a kedvére valót. Túlnyomórészt nemesacélból készül mandzsettagombjaink kaphatóak lézergravírozott, kristálykövekkel kirakott vagy egyedi berakásos formátumokban. A színeket tekintve az egyszerű ezüstszürke vagy sötétszürke feketével, barnával, kékkel is kiegészülhet.

Rózsafa berakásos, különlegesen exkluzív darabjaink különösen elegáns és egyedi megjelenéssel bírnak.

Kedves menyasszony! Ugye te is úgy gondolod, hogy nagyon ötletes és stílusos, ha a vőlegényed kiegészítői harmonizálnak a te menyasszonyi ékszereiddel? Válasszátok ki együtt mindkettőtök ékszereit a Marta Meisels Jewelry kínálatából!

Neked javasoljuk, ha

  • te is úgy érzed, hogy az egyéniségedet szeretnéd egy ilyen aprócska, de annál jelentőségteljesebb ékszerrel kifejezni
  • te is átérzed, hogy a mandzsettagomb a férfiasság szimbóluma
  • te is úgy gondolod, hogy a stílusos férfi gondosan megválasztja a mandzsettagombját
  • szeretnél emlékbe eltenni egy esküvői ékszert te is, mint vőlegény
  • szívesen benne lennél, hogy menyasszonyoddal harmonizáló ékszereket viseljetek az esküvőn.
Tovább