Blog

Stílusos vőlegények – kiegészítők a leendő férjeknek

2015.05.07 18:12
Stílusos vőlegények – kiegészítők a leendő férjeknek

Rengeteg szó esik az esküvőkről mostanában, tekintve, hogy most kezdődik a szezon, de akárhogy is nézzük, ékszerek szempontjából szinte mindig a lányok, hölgyek vannak fókuszban.

Igaz, hogy a férfiak kevésbé hajlamosak arra, hogy az esküvő előtt hónapokkal extázisba kerüljenek, és üzletről üzletre járva kutassák fel a ruhájukhoz leginkább illő kiegészítőket, de azért elhanyagolni sem kell a témát.

Így, hogy a leendő férjek kedvére is tegyünk, úgy gondoltuk, hogy ez a posztot nekik szenteljük. Főleg, hogy mi hiszünk abban, hogy az erősebbik nemet is megilleti a különleges elegancia.

A trendi férj odafigyel a részletekre

Szerencsére már Magyarországon is egyre inkább kezd elterjedni, hogy a férfiak is odafigyelnek a részletekre, ha a nagy napra készülnek. Tény, hogy számukra viszonylag kisebb a kínálat, hiszen az ő esetükben az öltönyön, esetleg szmokingon, a cipőn és a nyakkendőn van a hangsúly, de aki szereti a különleges kiegészítőket, találhat magának olyan darabokat, amelyek akár az esküvő után is bármikor használhatók.

Hogy mire is gondolunk? Például egy szép mandzsettára vagy egy elegáns karkötőre, esetleg egy stílusos nyakláncra, illetve nyakkendőtűre. Ezen darabok egy részét amellett, hogy az esküvő napján is viselhetik a férjjelöltek, akár egy üzleti találkozón is felvehetik.

Nos, ha pedig Te épp menyasszonyként olvasod e sorokat, akkor dönthetsz úgy is, hogy megleped életed párját egy-egy szép darabbal. Hiszen ki ismerné jobban a kedvesed ízlését, mint Te!

Ha tehát szeretnéd megkímélni leendő férjedet a boltokban való kutakodástól, akkor válassz a Martha Meisels webshop kínálatából, amelyek között találsz olyat is, ami kifejezetten poénos, de olyat is, ami rendkívül elegáns, sőt még akár a Te kiegészítőidhez is passzol.

Így már pláne izgalmas, nem igaz?