Blog

Menyasszonyi kiegészítők! Válassz stílusodnak megfelelően!

2015.04.28 17:32
Menyasszonyi kiegészítők! Válassz stílusodnak megfelelően!

Egy menyasszony általában az esküvője napján a legszebb – legalábbis ezt szokták sokan mondani. Ez bizony így is van, hiszen ez a nap róla és a párjáról, illetve a boldogságról szól. De, ahhoz, hogy valóban királynőnek érezd magad ezen a napon szükség van néhány dologra.

A szépen kitalált frizura, smink, az esküvői ruha mind-mind alapkellék a nagy napon, ám a lélegzetelállító összképhez elengedhetetlen kiegészítők az esküvői ékszerek.

Egy menyasszony általában az esküvője napján a legszebb – legalábbis ezt szokták sokan mondani. Ez bizony így is van, hiszen ez a nap róla és a párjáról, illetve a boldogságról szól. De, ahhoz, hogy valóban királynőnek érezd magad ezen a napon szükség van néhány dologra. A szépen kitalált frizura, smink, az esküvői ruha mind-mind alapkellék a nagy napon, ám a lélegzetelállító összképhez elengedhetetlen kiegészítők az esküvői ékszerek.

Fontos a harmónia – gondolkodj szettben!

A mai trendek alapján készült esküvői ruhák jó része szabadon hagyja a menyasszony nyakát, amelyek szintén újabb díszítő elemért kiáltanak. Persze azért ahhoz, hogy ne csak fel legyél cicomázva, hanem egyszerűen lenyűgöző is legyél, érdemes jól átgondolni, hogy milyen ékszereket is veszel magadra. Fontos, hogy a fej és a nyakék harmonizáljon az esküvői ruháddal és egy, a karakteredet erősítő fülbevalóval. Ebben mi is nagy segítségedre lehetünk, hiszen a Marta Meisels  webshopban minőségi menyasszonyi ékszerek, illetve ékszer szettek közül válogathatsz.

Ha szereted a karkötőket, akkor az ékszer szettel megfelelő stílusú és minőségű karkötő is erősítheti harmonikus összképet.

Milyen ruhához, milyen ékszer?

Nagyon fontos, hogy az ékszer kiválasztásakor már meglegyen a menyasszonyi ruha, hiszen annak színével kell harmonizáljon minden kiegészítő. További segítség lehet még az a tippünk is, hogyha fehér ruhád lesz, akkor kristályt, ha pedig ekrü színű ruhád lesz, akkor pedig gyöngy ékszert válassz.

A legújabb trendek már azt is megengedik, hogy új színeket csempésszünk a kiegészítőkbe, így már nyugodtan választhatunk színes ékszereket is, de ezekkel is csak óvatosan, hogy ne nyomják el a ruha és az ara szépségét.

Ha bizonytalan vagy és mégis attól tartasz, hogy nem választasz megfelelően, akkor fáradj be budapesti üzletünkbe, és segítünk kiválasztani a megfelelő ékszereket a nagy napra!