Nemesacél karikagyűrűk

Az örök fény záloga

Még a titánnál is hamarabb szerezte a népszerűségét a nemesacél, mint az allergiások mentsvára a nemesfémek mellett. Rendkívül sokoldalú fém, amely amellett, hogy árban rendkívül kedvező, számos erénnyel büszkélkedhet.

Mivel sav- és vízálló, ráadásul igencsak ellenálló fém, így nagyon közkedvelt ékszer alapanyag. Nagyon erős, strapabíró, nem oxidálódik és nem allergizál, így a fémallergiában szenvedők is nyugodtan hordhatják a nemesacél ékszereket. A mindennapi viselés során sem változtatja meg a színét, hosszú ideig csillogó marad. A természetes elhasználódásból adódóan érheti kopás és karcolás is, de ez nem befolyásolja negatívan évek múlásával sem a gyűrű megjelenését.

Az Ékítő ékszerek webáruház kínálatából többféle nemesacél karikagyűrű közül választhatsz, legyen szó az elegánsabb, letisztultabb formákról vagy a romantikusabb, esetleg klasszikus megjelenésű ékszerről!

Tovább
 

A kiváló minőségű nemesacélból készült gyűrűk egyes darabjai 18 karátos sárga, míg mások rozé arannyal vannak bevonva, amely még szebbé és egyedibbé teszik őket. Aki nem szereti a fényes felületeket, válassza az egyedi fényű, részben vagy egészben szálcsiszolt gyűrűket!

Fontos, hogy ezek a karikagyűrűk nem egyedi méretre készülnek, hanem raktárról rendelhetők, természetesen a Neked és Párodnak megfelelő méretben!

Nemesacél jegygyűrűket Neked ajánljuk, ha              

  • szereted a különleges formákat és anyagokat
  • fémallergiában szenvedsz
  • nem szeretnél, vagy nem tudsz túl nagy összeget a karikagyűrűre áldozni, de mégis olyan darabra vágysz, amely időtálló.
Tovább