Gyűrűméret csere

Nem lett jó a rendelt gyűrű mérete?


Minden nálunk vásárolt karikagyűrűre, eljegyzési gyűrűre Cseregaranciát biztosítunk, ami azt jelenti, ha mégsem lenne jó a gyűrű mérete kézhezvétel után, akkor kicseréljük másik méretre, vagy akár másik típusra is! A garancia igénybevételének feltételei:

  • Az eredetileg rendelt gyűrűk kifogástalan, hordatlan (csak felpróbált) állapotban való visszaküldése

A cserét a kézhezvételtől számított 14 napon belül jelezd nekünk emailben vagy telefonon (06 1 999 1221).Mi a csere pontos menete?

Rendeléseddel együtt küldtünk Neked egy dokumentumot, melyen minden pontos információ le van írva, mit kell tenned, ha cserélni szeretnél. GLS csomagcsere szolgáltatással cserélünk, melynek során ki sem kell mozdulnod otthonról, a futár hozza és viszi a csomagokat.Nem tetszik, amit rendeltél? Semmi gond, visszafizetjük az árát!

Ritkán, de előfordulhat az is, hogy a megrendelt karikagyűrű vagy ékszer mégsem nyerte el tetszésedet. Ebben az esetben sem kell aggódni! A kézhezvételtől számított 20 napon belül jogod van elállni a rendeléstől, és mi visszafizetjük az árát.

Ebben az esetben a vásárolt ékszereket eredeti csomagolásban, sértetlen, vadonatúj állapotban AJÁNLOTT postai levélküldeményként küldd vissza a címünkre: Meisels Magyarország Kft. Budapest 1073 Erzsébet körút 29. földszint 6. Ékszerbolt, de előtte értesíts minket az info@ekitoekszerek.hu email címen, és küldd el bankszámlaszámodat is, mert kizárólag banki utalással tudunk fizetni.

Elállás esetén innen letöltheted le a szükséges dokumentumot:

 

Bízunk benne, hogy segíteni tudunk Neked, és 100%-ban elégedett leszel szolgáltatásainkkal!