Rólunk

Az Ékítő Ékszerek webáruházat azzal a nemes céllal nyitottuk meg, hogy olyan különleges és magas minőségű kínálatot nyújtsunk vásárlóinknak, érdeklődőinknek, amit sehol máshol nem találnának meg. Mi magunk is rajongói vagyunk a különleges ékszereknek, és ezt a rajongásunkat tovább akarjuk adni vásárlóinknak.

Célunk az, hogy valóban különleges, és minőségi ékszereket kutassunk fel (és alkossunk magunk is), melyek nem találhatóak meg minden ékszerbolt kirakatában.

Egyenként válogatjuk össze kritikus szempontok szerint, hogy melyik ékszer manufaktúrával, ékszergyárral működünk együtt. A legfontosabb szempontok a magas minőség és a kedvező ár.
Manapság nem könnyű megtalálni az olyan terméket, amely mindkét elvárásnak egyaránt megfelel.
Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a piac is árasztja magából a silány minőségű ékszereket, melyeket kivételesen olcsón, "AKCIÓSAN" kínálnak a gyanútlan vásárlóknak.
Nos, mi nem kívánunk ebbe a kategóriába tartozni.
Nálunk nagyon ritkán van árakció, mivel az árainkat alapvetően igyekszünk alacsonyan tartani, ezért csak kivételes esetben ajánlunk akciós árat, pl. kifutó termékek esetén.

Ha minőségi kifogást tapasztalunk, akkor az adott gyártóval többet nem dolgozunk együtt, és a terméket levesszük kínálatunkból.

Sokan érdeklődtek, kértek minket, hogy folyamatosan bővítsük termékkínálatunkat.
Ennek a kérésnek természetesen igyekszünk eleget tenni, de célunk elsősorban az, hogy a kapható termékek valóban különlegesek és kiváló minőségűek legyenek!

Ékítő Ékszerek