A Meisels Magyarország Kft. webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Rendben
Termékek Menü

Gyűrűméret választás

Nem tudod, hogy milyen méretű karikagyűrűt rendelj?
 
Semmi gond, segítségedre leszünk!

.......................................................................................................................................................................................................................................................................

Mik a legfontosabb tennivalók karikagyűrű vásárlás előtt?

 

 1. Semmiképpen se próbálkozz otthoni méretvétellel, mert nem lehet pontosan mérni vonalzóval, mérőszalaggal! A gyűrűméretek közötti különbségek csupán tizedmilliméterek, így egy pontatlan mérőeszközzel akár 3-4 számot is tévedhetsz, és nem lesz jó a rendelt gyűrű az ujjadra.
 

 2. Nem javasoljuk azt sem, hogy ékszerésznél méresd le méretedet, mert ahány ékszerész, annyiféle mérés. Azoknak a vevőinknek, akik ékszernél mérették le az ujjukat, 95%-ban kisebbre kellett cserélni a rendelt gyűrűket. Ráadásul nem veszik jó néven, ha ha egy ékszerboltba csak méretvétel miatt térsz be, de vásárolni nem fogsz.
 

 3. Rendeld meg Multisizer gyűrűmérőnket, mellyel nagyon könnyedén és pontosan lehet mérni, ráadásul nagyon gyorsan megkapod, rendelésed másnapján már mérhetsz is vele! A gyűrűmérővel együtt küldünk egy 1500 Ft-os kupont, melyet azonnal beválthatsz karikagyűrű vásárlásnál! (10.000 Ft-os vásárlási érték felett)

Rendeld meg még ma ezt a remek kis eszközt, és akár már holnap mérhetsz is vele!


      Kosárba

4. A megrendelt Multisizer gyűrűmérővel könnyedén meg tudod mérni a szükséges méretet, majd a kapott érték szerint válassz szépséges karikagyűrűinkből!
A méréskor kérjük vedd figyelembe, hogy webáruházunkban az amerikai szabvány szerinti méretek kaphatóak. A gyűrűmérőn mérhetsz olyan méretet is, melyet a táblázatban nem találsz, de ez ne okozzon fejtörést, válassz a mért mérethez legközelebb álló méretből!
Pl. Ha női 55-ös méretet mértél a gyűrűmérővel, akkor a táblázatból válaszd az 54-es méretet! Vagy ha férfi 66-os méret jött ki a mérés során, akkor válaszd a 65-ös méretet. Biztosan nem lesz kicsi, mert az európia méretek közötti különbségek kb. 0.15-0.30 mm-t jelentenek!

 

 5. Megérkezett a rendelt karikagyűrű, de nem jó a mérete? Semmi gond, kicseréljük!
Még postára sem kell menned, GLS csomagcserével kicseréljük a hordatlan, csak felpróbált gyűrűket a kért új méretekre. A csomagcsere díja 
2990 Ft, mely tartalmazza az ügyintézés és az oda-vissza szállítás díját is! (Budapesti üzletünkben ingyenesen cserélünk minden esetben)
 

6. Kérdésed van? Összezavartak a méretek? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@ekitoekszerek.hu email címen vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon. +36 1 999 1221 és legjobb tudásunk szerint segítünk Neked!

 

Fizetési lehetőségek
 

Facebook
Keresés
Anyag
Méret
Nem
Szélesség
Árukereső vélemények
Pinterest