Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, melyek nap mint nap felmerülnek, hogy segítségül legyenek vásárlásod alatt:


  • Van lehetőség személyes vásárlásra? Fel lehet próbálni az ékszereket, meg lehet tekinteni őket élőben?

Az ekitoekszerek.hu webáruházban kiválasztott ékszert szalonunkban is megtekintheted, felpróbálhatod, meg is vásárolhatod! Kérünk mindenképpen foglalj hozzánk előzetesen időpontot, így tudunk a vásárlás alatt csak Rád figyelni!

Nyitvatartás lásd az oldal alján Információk/Elérhetőségek menüpontban!
 

  • Nem tudom, mekkora méretű gyűrű jó nekem! Mit tegyek?

Karikagyűrű vásárlásakor, vagy előrendeléskor azt javasoljuk, hogy minden kedves vásárlónk rendelje meg Multisizer gyűrűmérő eszközünket, melynek segítségével pontosan meg lehet mérni a méretet, és a jó méret alapján már tudunk segíteni, hogy melyik gyűrűt javasoljuk, melyik van raktáron. Ha méretre gyártjuk le Neked a gyűrűt, akkor nagyon fontos a 100%-ban pontos méret megadása, hiszen a gyártási idő elég hosszú, és ha nem jó a méret, akkor újra kell készíteni, ami újabb várakozási időt jelent, akár több hónapot is!
 

  • Nem találok olyan méretet a választékban, amire szükségem lenne! Hogyan rendeljek így?

Nagyon sok méretet tartunk raktáron gyűrűinkből, de vannak olyan méretek, amiket előrendelésre, méretre készítünk el. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot az info@ekitoekszerek.hu email címen, és megbeszéljük a részleteket. Méretre gyártás esetén számolni kell kb. 2 hónap gyártási és szállítási idővel.

  • Ajándékba szeretnék gyűrűt vásárolni, de fogalmam sincs, mekkora méretet kell választanom...

Semmi gond, ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot az info@ekitoekszerek.hu email címen, és segítünk meghatározni a méretet. Ha az ajándékozás után kiderül, hogy mégsem jó, kicseréljük a megfelelő méretre!

  • Nem lett jó a gyűrű mérete, amit rendeltem! Mit tegyek?

Semmi gond, 100%-os garanciát vállalunk minden ékszerünkre, hogy kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát elállás esetén. Bővebben a cseréről ide kattintva olvashatsz!

  • Mennyi a szállítási idő? Ha ma megrendelem, mikor kapom meg?

Nagyon gyors és megbízható szállítási lehetőségeink állnak rendelkezésedre a GLS futárszolgálat segítségével. Ha ma rendelsz 14:00 óráig, akkor még aznap feladjuk a csomagot, és másnap (kivéve hétvége) már át is veheted a futártól, vagy a kiválasztott csomagponton. Ezekről bővebben Itt olvashatsz. Tehát maximum 2 napon belül megkapod rendelésedet!

  • Félek, hogy nem fog tetszeni élőben az ékszer, amit megrendelnék...

Minden egyes ékszerünkért személyes garanciát vállalunk, hogy élőben is legalább annyira szépek, mint a képeken, de általában még sokkal szebbek is, mert a kristály ékszerek csillogását nem tudja visszaadni egy fotó. Egyenként válogatjuk össze, hogy mi kerüljön be kínálatunkba, és csak olyan darabokat választunk, amit mi magunk is szívesen hordanánk! (Hordjuk is :))
Ennek ellenére előfordulhat, hogy élőben máshogy képzelted el az ékszer, mint a képen, és mégsem tetszik. (Ilyen még nem nagyon fordult elő!) Ebben az esetben semmi gond nincs, 14 napon belül eredeti csomagolásában, dobozában, sértetlenül küldd vissza nekünk, és mi visszafizetjük az árát.