Fizetéssel kapcsolatos információk

Milyen fizetési módot válasszak?

Webáruházunkban többféle fizetési mód áll rendelkezésére, így könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.Utánvételes fizetés

Akkor válassza ezt a fizetési módot, ha rendelése értékét a csomag átvételekor a GLS futárnak készpénzben, vagy bankkártyával szeretné kifizetni.Bankkártyás fizetés

Worldline Six Payment - Európa piacvezető és legnagyobb bankfüggetlen kártyaelfogadója a Worldline-SIX Payment Services. A kiválasztott áruk megrendelése után a Six Payment Services fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Sikeres fizetés után visszaérkezik a webáruházba, és azonnal értesítést kap, hogy a tranzakció sikeres volt-e. Ha nem sikerült, választhat másik fizetési módot is.
Banki előreutalás

Ennél a fizetési módnál megrendelése végösszegét előre tudja átutalni a 12600016-14042858-75519973 számú bankszámlánkra. Csomagját csak akkor tudjuk feladni, ha az összeg beérkezett számlánkra. Az utalás megjegyzés rovatába kérjük írja be a megrendelés azonosítóját!

Banki készpénz befizetést nem tudunk elfogadni!


 

Készpénz

Budapesten a Click&Glance Ékszerházban készpénzzel, bankkártyával, vagy Revolut-tal, Wise-zal akár QR kódos beolvasással is könnyedén kifizetheti megrendelését, vásárlása ellenértékét ügyfélfogadási időben.