A Meisels Magyarország Kft. webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Rendben
Termékek Menü

Személyes vásárlási információk

 

Fontos információk a bolti vásárlás menetéről

 

Nagyon köszönjük, hogy egyre többen minket választanak, megtisztelnek bizalmukkal, és egyre többen látogatnak el személyesen üzletünkbe. Ahhoz, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni megfelelően, kellő időt fordítva az ékszer kiválasztására, az alábbiakat kérjük:
 

 • Ha karikagyűrűt szeretnétek választani, de szükségetek van segítségre, tanácsadásra, akkor nyitvatartási időben 10-17 óráig gyertek, mivel a válogatáshoz legtöbbször egy óra időtartam szükséges, és boltunk 18 órakor bezár.

 • 17:30-tól csak rendelések átvételét és cserét tudunk bonyolítani 18 óráig.
   
 • Ha már tudod, hogy melyik gyűrűt szeretnétek, és a méretet is biztosan tudod, mielőtt elindulsz hozzánk, kérjük telefonon vagy e-mailben egyeztessük, van-e készleten a kért ékszer.
   
 • Ha napközben 17 óráig nem tudnál jönni karikagyűrű választás céljából, kérjük egyeztess időpontot kollégáinkkal.
   

Köszönjük megértésedet, és hozzásegítesz minket a hatékony kiszolgáláshoz. Szeretnénk elkerülni az olyan eseteket, hogy boltunkba este zárás előtt egyszerre több pár jöjjön el, mert akkor nem fogunk tudni kellő minőségi időt fordítani mindenkire.
 

Elérhetőségeink:

Mivel tudsz fizetni?

 • Készpénzzel
 • Bankkártyával


 

Várunk szeretettel és tanácsadással!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Legfrissebb Híreink
Fizetési lehetőségek
 

Facebook
Keresés
Anyag
Méret
Nem
Szélesség
Árukereső vélemények
Pinterest