A Meisels Magyarország Kft. webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Rendben
Termékek Menü

Az öt legfontosabb tudnivaló karikagyűrű vásárlás előtt

Balkó-Rajnai Krisztina
2015. 01. 29. 13:13:29
Az öt legfontosabb tudnivaló karikagyűrű vásárlás előtt Megtörtént a lánykérés és már a nagy napra készültök? Akkor már Ti is biztosan elkezdtétek tervezgetni azt a gyűrűt, amelyet a hazai szokás szerint a házasságkötés után a jobb kezetek gyűrűs ujján hordotok majd. Kiválasztása előtt azonban több dolgot is érdemes fontolóra vennetek, hiszen a jól kiválasztott ékszer egész életetekben társatok lesz.

Tovább...

Az öt legfontosabb tudnivaló karikagyűrű vásárlás előtt

Megtörtént a lánykérés és már a nagy napra készültök? Akkor már Ti is biztosan elkezdtétek tervezgetni azt a gyűrűt, amelyet a hazai szokás szerint a házasságkötés után a jobb kezetek gyűrűs ujján hordotok majd. Kiválasztása előtt azonban több dolgot is érdemes fontolóra vennetek, hiszen a jól kiválasztott ékszer egész életetekben társatok lesz.

Mire figyeljetek vásárlás előtt?

  • Egyéni ízlés: a gyűrűt illetően már sokakban előre kialakult egy kép arról, hogy milyen fajtára vágyik. Éppen ezért a keresgélés, illetve a választás előtt érdemes kettesben leülnötök, hogy átbeszéljétek az elképzeléseiteket, majd nézegessétek meg honlapunkon a különböző karikagyűrűket. „Próbálgassatok”, nézelődjetek, egészen addig, amíg meg nem találjátok azt a darabot, amelyre mindketten nyugodt szívvel igent mondanátok.

  • Ár: a vásárlás előtt mindenképp tisztázzátok, hogy mekkora az anyagi keretetek. Hiszen ha egyedi gyűrűket szeretnétek, azoknak magasabb ára lehet, de nem feltétlenül. A webáruházunkban található különleges anyagokból készült darabok között ugyanis bőséggel találtok kedvező árfekvésű gyűrűket is. 
     
  • Az ujjak alakja: vannak oly szerencsések, akiknek a hőingadozásra csak minimálisan változik meg ujjuk körfogata, ám érdemes erre is gondolni a gyűrű kiválasztása esetén. De nem elég a méret, szem előtt kell tartani azt is, hogy a gyűrűsujjnak milyen alakja van! Ugyanis, ha a gyűrű nem igazodik az ízületekhez, könnyen szembesülhettek azzal, hogy bár fel tudtátok húzni a gyűrűt, de le már nem. Az sem mindegy, hogy vékony gyűrűt választotok, vagy egy szélesre böktök rá, ugyanis egy rövid ujjon nem biztos, hogy a széles ékszer kényelmesen elfér, vagy jól mutat.

  • A gyűrű felülete, anyaga: ha nálunk, a Marta Meisels jewelry karikagyűrűből vásároltok, akkor többféle anyag közül választhattok: vannak arannyal kombinált ékszereink, de a nálunk kapható darabok többsége különleges, alternatív anyagokból készült, mint például nemesacélból, titániumból, illetve a tungstenből, más néven volframból. Választhatsz fényesre polírozott, matt, vagy különleges szálcsiszolt felületű gyűrűt is.

  • Méret: mielőtt gyűrűt vásároltok főképp, ha internetről teszitek, mindenképp mérjétek le gyűrűsujjatok átmérőjét. De hogy mindezt hogyan tegyétek, azt egy következő bejegyzésünkben áruljuk el.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Fizetési lehetőségek
 

Facebook
Keresés
Anyag
Méret
Nem
Szélesség
Árukereső vélemények
Pinterest