A bátorság egzotikus jelképe

Tudtad, hogy a Marta Meisels Jewelry karikagyűrűi között van olyan típus, mely valódi faberakással készül? Ráadásul antiallergén és igazán kemény anyagokból készül, mint a titán vagy tungsten-karbid.


Egzotikum, különlegesség

Már az is különlegesség, ha el tudunk szakadni a klasszikus karikagyűrűk stílusától. Miért ne lehetne új, alternatív fémekkel kísérletezni, melyek jóval tartósabbak, keményebbek a hagyományos puha nemesfémeknél, nem utolsó sorban az áruk is jóval kedvezőbb.

A Hawaii szigeteken őshonos koa fa szintén egy különlegesség. A világ egyik legszebb textúrájú erezetét adja, színe barnás sárgától a mélyvörösig változhat attól függően, hogy a szigetek mely részén nőtt. Ez az egzotikus fa egy akácfajta, mely a vulkanikus talajban növekszik 15-30 méter magasra. 

A helybéliek előszeretettel készítenek belőle gyönyörű bútorokat és hangszereket. A bátorság és merészség jelképe a szigetvilágban.


Mitől tartósak a karikagyűrűk?

A Marta Meisels Jewelry koa fa berakásos karikagyűrűi úgy készülnek, hogy a fa rész egy ellenálló és kemény epoxi gyanta réteggel van védve, így nem fog károsodni, ha víz éri. A tungsten-karbid vagy titán alapok pedig antiallergének, nem színeződnek el, nem deformálódnak, sokkal kevésbé karcolódnak, mint a puha nemesfémek.


Kétféle szélességben választható

Két különböző anyag, kétféle szélesség: titánból 4mm széles gyűrűt készítettünk azoknak, akik vékonyabb ujakkal rendelkeznek, és nem kedvelik a széles gyűrűket. Tungsten-karbidból pedig 6mm széles gyűrűket alkottunk.
Mindkét típus női verziójában cirkónia kristály van, de egyedi kérésre gyémántra is ki tudjuk cserélni.

 

Válassz most karikagyűrűt, és rendeld meg készletünkről azonnali kiszállítással, vagy gyere el budapesti üzletünkbe, és nézd meg élőben!