A Meisels Magyarország Kft. webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Rendben
Termékek Menü
0

Koszorúslányoknak

A koszorúslányok is a menyasszony fényét emelik ki

A hagyomány szerint a koszorúslányok díszes ruhás hajadonok voltak, akiknek az volt a feladatuk, hogy megtévesszék a rossz szellemeket, koszorúként körbeölelve a menyasszonyt, megvédve őt minden rossztól, illetve azoktól, akik el akarták rabolni őt.

Egy másik teória szerint olyan hajadon lányok voltak régen az ara koszorúslányai, akik az egyenlő esély érdekében, egyforma ruhába öltözve férjet akartak találni.

Manapság a legjobb barátnők, vagy éppen a családban lévő kisebb lánykák a koszorúslányok, akik a fátylat viszik vagy virágokat szórják. A menyasszony előtt haladnak az oltár elé, ők kísérik az a házasuló lányokat életük egyik legfontosabb színhelyére, míg a kislányok az ara mögött, a hosszú uszályt vagy fátylat tartják.

A Marta Meisels kollekciója olyan kiegészítőket tartalmaz, melyek kiemelik a koszorúslányok szépségét, illeszkednek a választott koszorúslány ruhák színvilágához. Nem utolsó sorban pedig nagyon kedvező áron találhatsz igazán jó minőségű, különleges ékszereket a Nagy Napra!

Nézet:
Rendezés:
6.290 Ft
Előrendelésre
Várható szállítás: 2017. szeptember 15.
7.590 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2017. július 24.
Találatok szűkítése
Ár szerint
Stílus
Anyag
Alkalom
Kapocs
Gyűrűmérő + vélemények

Instagram
Keresés
Anyag
Méret
Nem
Szélesség
Fizetési lehetőségek

 

Facebook
Zopim
Árukereső vélemények
PUSHCREW
Pinterest