A Meisels Magyarország Kft. webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Rendben
Termékek Menü
0

Gyűrűpárna

A tökéletes gyűrűpárna

A gyűrűpárna az esküvők, sőt, az ünnepélyes eljegyzési szertartások kötelező kelléke. Ez a kis párna biztosítja, hogy biztosan meglegyenek a gyűrűk a kellő pillanatban, és ne valaki zsebéből kerüljenek ki. Ráadásul minden esküvő kedves pillanata, ahogy egy kedves kisgyerek viszi az oltárig a rábízott kincset!

A jegygyűrűk, bármilyen kicsik, hatalmas szerepet játszanak az esküvőn, és igazán megérdemlik, hogy méltó módon jelenjenek meg a szertartáson.

A gyűrűpárna, amely stílusában tökéletesen alkalmazkodhat a nagy nap stílusához, éppen ezt biztosítja. A kis párna általában szalagdíszítéssel készül, amellyel ráköthetjük a gyűrűket, hogy tökéletes biztonságban legyenek. Ez az elegáns „tálalás” biztosítja a kellő figyelmet is.

Hogyan válasszunk gyűrűpárnát? Olyan sokféle lehetőségünk van, amennyiféle stílusa lehet egy esküvőnek. Színben, designban is alkalmazkodhat akár a dekorációhoz, akár a menyasszony ruhájához. Lehet különféle formájú, tiszta fehér vagy színes, szatén vagy akár lenvászon egy rusztikusabb esküvőre. A díszítése szalag, vagy csipke, de készülhet rávarrt kristályokkal, gyöngyökkel, virágokkal is. A párna később örök emlék lehet, mindig a nagy napra emlékeztetve.

A Marta Meisels Jewelry gyűrűpárnái egytől egyig kézzel készített minőségi és stílusos darabok, melyeket szívesen tesz el az ember emlékbe az esküvő után. A kínálatból minden stílushoz megfelelő darabot választhatunk.

Nézet:
Rendezés:
3.590 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2017. július 25.
Találatok szűkítése
Ár szerint
Gyűrűmérő + vélemények

Instagram
Keresés
Anyag
Méret
Nem
Szélesség
Fizetési lehetőségek

 

Facebook
Zopim
Árukereső vélemények
PUSHCREW
Pinterest